De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

verder leren met een migratieachtergrond

Amsterdam, vrijdag 28 mei 2021

Veel ouderen met een migratieachtergrond hadden in hun jeugd niet de gelegenheid om verder te leren. Bij de Levenskunst Academie krijgen deze ouderen alsnog de kans om kennis en vaardigheden te vergroten. 

Het onderwerp waar je verder over wilt leren kun je zelf kiezen. De colleges worden één maal per week op woensdagen gegeven door getrainde vrijwilligers/studenten, in combinatie met excursies. Tijdens de colleges werken zij in een ouderwetse schoolopstelling. Ouderen willen graag de sfeer van de school voelen. Door deze colleges krijgen mensen zelfvertrouwen. En er zijn geen kosten verbonden aan deze mini-colleges! 

Aanmelden kan door op de contactgegevens te klikken bij dit project

stichting diversiteitsland

De Levenskunst Academie wordt aangeboden door Stichting Diversiteitsland. Zij willen de maatschappelijke participatie van mensen in een kwetsbare sociaaleconomische positie makkelijker maken. Dit doet zij door programma’s te ontwikkelen waar de uitwisseling van kennis en ervaring tussen mensen met verschillende achtergronden centraal staan, evenals het versterken van het zelfvertrouwen.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support