De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

topnieuws

Amsterdam, dinsdag 25 mei 2021

Op de locatie De Tour van HVO-Querido kun je meewerken aan hun eigen nieuwsblad: Topnieuws. Je gaat mee helpen met het schrijven van teksten, de vormgeving en de opmaak van dit tijdschrift. 

De organisatie Opnieuw werkt samen met Centrum De Tour van HVO-Querido in De Tour aan de Delflandlaan. De Tour biedt onder andere inloop, creatieve activiteiten en arbeidsmatige projecten. Ze hebben een prachtig arbeidsmatig atelier en een goed ingericht computerlokaal. 

Bij Opnieuw hebben deelnemers onder andere de mogelijkheid producten van gerecycled textiel te maken, zoals denim knuffels, en macramés. Omdat elk product met de hand wordt gemaakt, is elk item weer iets anders dan de vorige. In de webshop van Roads Maakt kun je deze producten bestellen. Maar ook schilderen of schrijven behoort tot de verschillende activiteiten die ze aanbieden. Je ontwikkelt zo je creatieve kant en ontmoet andere deelnemers. 

Heb jij een handige pen en lijkt het jou leuk om mee te helpen om een tijdschrift te maken? Kijk dan snel bij dit project

over roads

Roads biedt cliënten intensieve begeleiding, waarbij arbeid een belangrijk onderdeel vormt van het herstelprogramma. De doelgroep heeft vaak een lange afstand tot de arbeidsmarkt en ervaart belemmeringen in het aangaan en onderhouden van sociale relaties. Werken is direct meedoen. Vanuit specifieke kwaliteiten ervaart iemand weer wat hij kan. Welkom zijn, verwacht worden en bijdragen: daar gaat het om!

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support