De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

ontdek je talent

Amsterdam, dinsdag 16 november 2021

Iedereen heeft een eigen talent en een eigen specialiteit. Ben je super creatief en wil je meehelpen met het ontwikkelen van een product collectie? CRE8 biedt Amsterdamse jongeren leerwerktrajecten rondom ‘digitale fabricage’. Je gaat werken in een klein fabriekje midden in Amsterdam waar jij je kunt ontwikkelen met persoonlijke aandacht. 

CRE8 biedt Amsterdamse jongeren van 18 t/m 32 jaar een leerwerktraject/dagbesteding. Bij CRE8 leer je in de computer een 3D of 2D tekening te maken om die vervolgens met onze apparaten uit te printen of uit te snijden. Ze hebben namelijk allerlei 3D printers, lasersnijders en plotters in hun werkplaats staan, waarmee ze opdrachten voor klanten uitvoeren en hun eigen producten maken. 

Jongeren komen eerst langs voor een introductie. Wie het leuk vindt, blijft als leerling voor een heel traject en wordt door CRE8 opgeleid totdat hij/zij zelf de machines kan bedienen. Naast technische en praktische kennis over de apparatuur leer je ook hoe het er bij een bedrijf aan toe gaat. Uiteindelijk zal je zelf volledig mee kunnen draaien in de productie en de sales. CRE8 biedt een vaste structuur en begeleiding in een inspirerende werkomgeving. Als sociale werkplaats bieden ze de makers de kans om zich te ontwikkelen.

Ze helpen je graag om mooie dingen te maken, maar vooral om je interesses en talenten te ontdekken! Je volgt bij CRE8 een leerwerktraject/dagbesteding van ongeveer een half jaar en vervolgens helpen ze je bij het vinden van een opleiding of baan. Verder is er een medewerker van Streetcornerwork op de werkvloer aanwezig om je eventueel te begeleiden bij persoonlijke zaken. 

Interesse? Neem dan contact met ze op via deze activiteit of kijk eens bij de andere trajecten en banen die ze aanbieden. 

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support