De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

online training voor meer contact

Amsterdam, donderdag 9 september 2021

Je verbonden weten met anderen is misschien wel de belangrijkste voorwaarde voor een gezond en gelukkig leven. Er is nu een online zelfhulpcursus waarmee je mechanismes achter eenzaamheid leert herkennen én aanpakken. Door vandaag te beginnen, werk je aan een rijker sociaal leven ná de lockdown.

Je krijgt twee maanden lang elke dag een e-mail met daarin informatie, een filmpje of een opdracht. Door de praktijkvoorbeelden is de training leuk om te doen. Je begint thuis in je eigen veilige omgeving en gaat steeds vaker buiten de deur praktijkopdrachten doen.

De opdrachten zijn gericht op het leggen van contact in jouw eigen omgeving waarbij we rekening houden met de 1,5 meter afstand. De mails en opdrachten kosten nooit meer dan tien minuten per dag en zijn luchtig van opzet. Door de persoonlijke insteek blijf je gemotiveerd. Met deze training ga je duurzaam aan de slag om jouw sociaal leven te verbeteren. Want uiteindelijk ben jij zelf de enige die jouw situatie kan veranderen. Je doet deze training wel zelf, maar niet alleen. Je hebt tijdens de training 3 keer een telefonisch contactmoment met jouw begeleider van Combiwel Buurtwerk. Na afloop bespreek je met je begeleider hoe je de training vond. Heb je tussentijds vragen? Natuurlijk mag jij jouw begeleider dan altijd zelf benaderen.

Wil jij jouw netwerk verbreden? Doe dan mee met de online training ‘Meer contact’. De training wordt je aangeboden door Combiwel Buurtwerk en is ontwikkeld door Bureau Over-ons

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support