Activiteiten kunnen mogelijk door de corona maatregelen tijdelijk zijn aangepast.
Neem contact op met de organisatie om er zeker van te zijn dat de activiteit plaatsvindt.

De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

midzomer in mokum

Amsterdam, donderdag 15 juli 2021

Stichting Talent Movement biedt programma’s voor talentontwikkeling en talent scouting vanuit broedplaats de Kazerne in Reigersbos, stadsdeel Zuidoost. Zij hebben nu een leuk zomerprogramma met culturele, sportieve en educatieve activiteiten voor Amsterdamse jongeren. 

De eerstvolgende activiteitenprogramma’s die plaats zullen vinden zijn gedurende de zomervakantie van 2021 vanuit broedplaats de Kazerne. Elke woensdagmiddag bieden zij een muziek-, dans, kunst- en filmprogramma van 13.00u – 15.00u voor de leeftijd 10 t/m 16 jaar.

Door middel van dans, muziek, film, mode, kunst en sport wordt er invulling gegeven aan het programma. Hierbij ligt de focus op het aanleren van bepaalde vaardigheden/ skills/ competenties, om een eindproductie te kunnen creëren.

Talent Movement is ontstaan door een samensmelting van creatieve professionals, vanuit kunstenaarscollectief Moving Arts Project en broedplaats de Kazerne. Kunst is als creatieve expressie altijd verbonden met Talent Movement en is daarom een onderdeel van het programma-aanbod. Met partners uit de kunstwereld laten ze de jeugd kennis maken met verschillende aspecten van kunst. Samen met stedelijk museum en creatieve broedplaatsen in de stad, laten ze verschillende kunstenaars hier een rol in spelen. De kunstlessen zijn zeer gevarieerd, zoals kunst, fotografie, DJ workshops en dans. 

Heb jij de geschikte leeftijd en lijkt het jou wel wat om creatief met je talenten aan de slag te gaan deze zomer? Meld je dan snel aan want het programma loopt van 14 juli t/m 21 augustus 2021.  

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support