De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

maak je eigen kunstwerk

Amsterdam, woensdag 1 september 2021

Vind je het leuk om zelf creatief te zijn met mozaïek, schilderen of keramiek en zo je eigen kunstwerk te maken? Kom dan naar huiskameratelier DaVinci in het Flevohuis. 

In het atelier maken deelnemers onder begeleiding individuele kunstwerken. De begeleider is zelf kunstenaar en begeleidt vanuit zijn eigen expertise en kennis. De begeleider laat zich ook inspireren door de kennis en kunde die jij als deelnemer meebrengt. 
Je gaat bij DaVinci aan de slag met je creativiteit, zoals boetseren, schilderen, mozaïeken, bezoek je samen musea en worden exposities georganiseerd waarin je je kunstwerken kunt laten zien. Ervaring is niet nodig, belangrijker is dat je enthousiast bent en het leuk vindt om nieuwe werken te creëren.

In de ochtenden en middagen op dinsdag, woensdag en donderdag kun je in het creatieve atelier DaVinci in het Flevohuis creatief aan de slag gaan. 
Een meeloopdag om te onderzoeken of het iets voor je is, is altijd mogelijk. Lees hier verder.

over Zorggroep Amsterdam Oost

Zorggroep Amsterdam Oost (ZGAO) biedt op drie locaties (Flevohuis, De Open Hof en OLVG Oost) cliënten een uitgebreid aanbod op het gebied van wonen, revalidatie, behandeling, verzorging en verpleging. Dit omvat onder meer ergotherapie, fysiotherapie, hiv- en aidsverzorging en maatschappelijk werk. Ook bieden ze thuiszorg, dagbesteding en ambulante ondersteuning. Het streven is dat cliënten zo lang mogelijk zelf de regie houden op hun leven.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support