De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

kom werken op een stadsboerderij

Amsterdam, donderdag 27 mei 2021

Verscholen in het groen, op vijf minuten fietsafstand van de Jordaan, ligt de parel van het Westerpark, Buurtboerderij Ons Genoegen. Een sociale horecafirma in de stadse natuur. En ze zijn hard op zoek naar vrijwilligers! 

Professionele begeleiders van de Regenboog Groep verzorgen samen met vrijwillige medewerkers en cliënten, waarvan de meesten met een psychologische uitdaging, de horeca. Binnen dit paradijs van rust,  schoonheid en diversiteit vinden zij structuur, sociale contacten en waardering. Drie basisvoorwaarden voor ieder mens. De gasten van de Buurtboerderij worden dagelijks getrakteerd op een zoveel als mogelijk biologische lunch en dinerkaart, biologische dranken en naast de pracht van de nauwkeurig onderhouden tuin, een rijk cultureel aanbod van muziek, film, exposities en jaarlijks
terugkerende festivals. 

Samen met medewerkers van de Regenboog runt een bonte verzameling wereldburgers een bar-restaurant, verzorgen zij 21 schapen en onderhouden zij een prachtige tuin.

Ter versterking van het horecateam zoeken ze op korte termijn een: 

Gastheer/gastvrouw
Keukenvrijwilligers en Barvrijwilligers

Onder leiding van onze professionele begeleiders kom je te werken in een divers team van vrijwillige medewerkers en cliënten. Je bedient vanuit de bar de dagelijkse gasten op de boerderij. 


Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support