De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

de bloemetjes buiten

Amsterdam, donderdag 21 januari 2021

In de biologische tuin van Lokale Bloemetjes in Amsterdam West worden de mooiste veldboeketten gekweekt. Samen met het team van Lokale Bloemetjes en de begeleiders van Iambe oogsten ze tijdens het zomerseizoen deze prachtige boeketten, buiten, met de haren in de wind. Doe je mee?

Toen de bakkers van Iambe van hoorden om een bloementuin te beginnen, was de reactie: een bloemenpluktuin … we zijn toch bakkers? Maar na enige toelichting leek het hen toch wel wat, ook omdat voor sommige Iambe-deelnemers het buiten werken een mooie toevoeging is op het werk dat ze al doen.
Vanaf november verplaatsen de werkzaamheden zich overigens naar binnen. 

iambe
Iambe is een biologische bakkerij met locaties in de Pijp en iOud-West in Amsterdam. Ze bieden dagbesteding in drie werkplaatsen. Bij iambe werken over het algemeen jongvolwassenen met een verstandelijke beperking. Om bij iambe te kunnen werken hoef je geen ervaren bakker, wever of winkelbediende te zijn. Het is belangrijk dat je graag een vak wilt leren en dat je wilt leren van de mensen om je heen.

interesse? 
Heb jij een Wmo of WLZ indicatie en werk je graag buiten middenin een bloemenveld? Kijk hier voor meer informatie en hoe je je kunt aanmelden. 

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support