De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

creativiteit voorop

Amsterdam, donderdag 18 februari 2021

Bij Basic Looks staat creativiteit voorop: je komt hier om iets te creëren! Hier ga jij aan de slag om oude en afgedankte producten in een nieuw, eigentijds jasje gestoken. In een kleinschalige, beschutte omgeving kan er geschilderd worden, maar een tafeltje versieren met mozaïek of een fiets pimpen is ook allemaal mogelijk. Laat je fantasie en creativiteit de vrije loop!

Iedere deelnemer heeft eigen kwaliteiten en valkuilen. De organisatie Basic Activering moedigt hun deelnemers aan om hun kwaliteiten te laten zien door het geven van verantwoordelijkheid. Uiteraard proberen ze ook nieuwe vaardigheden aan te leren. 

Meedoen en meetellen, zelfvertrouwen opbouwen vanuit je eigen kracht en mogelijkheden. Dat is wat Basic Activering wil en kan aanbieden. Deelnemers komen bij Basic Activering in een kleinschalige beschutte werkomgeving. Een werkervaringsplek om arbeidservaring op te doen onder professionele begeleiding. Wat je ziet is wat je krijgt.

Elke doordeweekse dag kun je meedoen voor een klein bedrag, waarvoor je ook een maaltijd krijgt. 

Iedere ochtend en middag is er vervoer geregeld voor de deelnemers die niet in staat zijn zelf te reizen. Deelnemers kunnen hier gratis gebruik van maken.

Wil je meer informatie of je aanmelden, kijk bij dit project

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support