De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

activiteiten voor mantelzorgers

Amsterdam, dinsdag 16 februari 2021

Zorgen voor je naaste is voor de meeste mensen vanzelfsprekend. Iedereen krijgt vroeg of laat te maken met mantelzorg en mensen doen dit uit liefde voor elkaar. Bij Huis van de Wijk De Buurtzaak organiseren ze verschillende activiteiten voor mantelzorgers. 

Zo organiseren ze activiteiten voor ontmoeting en online yogalessen. Ook is er een klankbordgroep bestaande uit mantelzorgers die adviseert over signalen en wensen voor activiteiten. Daarnaast worden ook voorlichtingsbijeenkomsten georganiseerd over thema`s die voor de mantelzorgers van belang zijn.

Huis van de Wijk De Buurtzaak biedt ruimte en ondersteuning aan bewoners(groepen) en organisaties om activiteiten voor de wijk te organiseren. Een aantal activiteiten die in De Buurtzaak plaatsvinden zijn gericht op het ondersteunen van bewoners om deel te nemen aan de samenleving en of om hun kansen te helpen vergroten. Deze activiteiten komen samen in onder andere een programma van activering. Ook zijn er tal van activiteiten gericht op ontspanning, sport, educatie, voorlichting en ontmoeting.

Wil jij graag aansluiten bij de mantelzorggroep? Bij dit project is meer informatie te vinden. 

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support