De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

wil jij muziek maken met buurtgenoten?

Amsterdam, dinsdag 11 februari 2020

Lekker muziek maken en betaalbaar eten & drinken bij de JamPot in de Meevaart. Speel of zing met muzikanten uit de buurt!

De JamPot is een plek in de buurt waar iedereen die dat wil wat kan laten horen voor de microfoon. Zang, rap, instrumentaal, poëzie… Alle muziekstijlen, culturen en leeftijden zijn welkom. De avond is een mengeling van geprogrammeerde acts en spontane optredens. Iedereen kan binnenlopen en meedoen maar alleen luisteren kan ook! Er is een basisband die je kan begeleiden, maar je kunt ook je iPod aansluiten en meezingen.

Wil je meedoen of meehelpen? 
Heb je (een beetje) niveau en wil je meedoen met deze sessie, geef dit dan vooraf aan bij organisator René Janssen via renetm1@gmail.com.

Wil je meehelpen bij JamPot, neem dan contact op met: Civic Amsterdam, Erik van de Langkruis op nummer 020 – 665 8001 of stuur een mailtje naar e.langkruis@civicamsterdam.nl

Waar? 
Meevaart, Balistraat 48a, 1094 JN Amsterdam.

Wanneer?
Iedere eerste vrijdag van de maand vanaf 18.30 uur.


JamPot is een maandelijks terugkerend bewonersinitiatief georganiseerd door René Janssen en een groep vrijwilligers en wordt ondersteund door de Meevaart en gemeente Amsterdam Oost. 

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support