Activiteiten kunnen mogelijk door de corona maatregelen tijdelijk zijn aangepast.
Neem contact op met de organisatie om er zeker van te zijn dat de activiteit plaatsvindt.

De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

uitkomsten tevredenheids-onderzoek Jekuntmeer.nl

Amsterdam, woensdag 25 maart 2020

Het onderzoek naar het gebruik van Jekuntmeer.nl toont aan dat de meeste websitebezoekers na het bezoeken van Jekuntmeer.nl passend aanbod hebben gevonden, of ideeën hebben over wat ze kunnen gaan doen. Aanbieders gebruiken Jekuntmeer.nl met name voor het zichtbaar maken van hun aanbod, de zoekfuncties om gevonden te worden en het grote bereik.

Van de aanbieders die mee deden hebben de meesten zichtbare activiteiten op Jekuntmeer.nl staan, 2 aanbieders stonden alleen met hun organisatie op de sociale kaart. De meeste aanbieders vinden het opvoeren van aanbod gebruiksvriendelijk en soms ook leuk om te doen.
Over de ondersteuning van de helpdesk geeft een groot deel van de aanbieders aan tevreden te zijn. Het merendeel echter heeft nog geen gebruik gemaakt van de helpdesk. Gemiddeld geven aanbieders Jekuntmeer.nl als cijfer een 7. 

Onder de websitebezoekers is een interactieve vragenlijst afgenomen. Ongeveer 2/3 van de websitebezoekers zoekt oriënterend naar activiteiten op Jekuntmeer.nl, ongeveer 1/3 zoekt gericht. De meesten zoeken via de categorieën Leren, Werken, Doen en zoeken activiteiten- of locatiegericht. Er wordt vooral gebruik gemaakt van de zoekmachine, maar ook het activiteitenoverzicht wordt veel bekeken.

Bijna alle zoekers vinden de informatie op de overzichtspagina van Jekuntmeer.nl en op die van een activiteit duidelijk, alsook de informatie op de detailpagina. Het bezoeken van Jekuntmeer.nl voldeed bij de meeste websitebezoekers aan hun verwachtingen. Slechts een klein deel kon er niks vinden. Gemiddeld scoorde Jekuntmeer.nl onder websitebezoekers een 7.2.

De prijzen die je kon winnen waren een cadeaubon voor Kringloopwinkel De Lokatie, een cadeaubon voor Recycle Fietsen of een cadeaubon voor een bijzondere rondvaart bij Rederij Lampedusa
De winnaars hebben inmiddels de prijs ontvangen of wordt binnenkort verstuurd. 

Gefeliciteerd en veel plezier met jullie prijs! 

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support