Activiteiten kunnen mogelijk door de corona maatregelen tijdelijk zijn aangepast.
Neem contact op met de organisatie om er zeker van te zijn dat de activiteit plaatsvindt.

De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Panelleden gezocht

Amsterdam, woensdag 29 januari 2020

Vind jij het belangrijk om jouw mening te geven over zorg, welzijn en de gemeente? Door lid te worden van het panel van Meetellen in Amsterdam kun je jouw stem laten horen en meedoen aan onderzoeken die belangrijk zijn.

Meetellen in Amsterdam doet onderzoek voor en door mensen die ondersteuning nodig hebben of hebben gehad. Bijvoorbeeld vanwege psychische problemen, verslaving, schulden en/of een achtergrond van dak- of thuisloosheid.

Doel

Door pannellid te worden geef je een stem aan mensen die te maken hebben (gehad) met zorg, hulp en ondersteuning. Meetellen in Amsterdam bereikt dit door onafhankelijk onderzoek te doen, onder andere met behulp van een panel naar voorbeeld van Meetellen in Utrecht, dat zich in 2019 heeft aangesloten bij Stichting De Omslag.

Onderzoek door en met de doelgroep is een van de methodes waar De Omslag in gelooft. Iedereen verdient een plek in de stad; zeggenschap over je eigen leven, leren, zorg en werk leidt tot maximale participatie.

Voorwaarden
Meedoen aan het panel kan als je in Amsterdam ingeschreven staat en 18 jaar of ouder bent. Inschrijven verplicht tot niets, als je meedoet krijg je informatie en dikwijls een cadeaubon.

Meld je aan!
Vind jij het belangrijk om jouw mening te geven over zorg, welzijn en de gemeente? Word dan vrijblijvend panellid bij Meetellen in Amsterdam!

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support