Activiteiten kunnen mogelijk door de corona maatregelen tijdelijk zijn aangepast.
Neem contact op met de organisatie om er zeker van te zijn dat de activiteit plaatsvindt.

De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Maaltijden bezorgt aan huis van Buurzaam

Amsterdam, woensdag 18 maart 2020

Normaal gesproken is Buurzaam Koken|Eten van Dynamo een eetgelegenheid en ontmoetingsplaats voor de hele buurt. Voor mensen met veel en voor mensen met weinig geld. 

Helaas is dat nu in verband met het Corona virus niet mogelijk. Daarom bezorgen ze nu maaltijden aan huis!  Voor €3,50 per maaltijd heb je een weer een lekker diner thuis. Kan/wil je meer betalen? Graag! Zo houden ze de prijs laag en kan iedereen mee eten.

Ze bezorgen op maandag, woensdag en vrijdag tussen 13:00 uur en 17:00 uur. 

Om zeker te weten dat de maaltijden bij de juiste mensen terechtkomen kunnen op dit moment alleen zorgverleners iemand aanmelden. Een zorgverlener is bijvoorbeeld je praktijkondersteuner, wijkverpleegkundige, maatschappelijk werker, thuiszorg, woonbegeleider, behandelaar, inkomensconsulent, bewindvoerder of andere zorgverlener.

Wil je zelf graag gebruik maken van hun maaltijden, neem dan contact op met je zorgverlener. Bel niet uw huisarts (die heeft het al druk genoeg!). Je kunt ook bellen met 020 - 2359 120 (algemene nummer PuurZuid).

Alle vrijwilligers en medewerkers bezorgen de maaltijd veilig bij je thuis: zij maken contactloos contact en houden afstand! Ze vragen ook hoe het met je gaat en of je nog iets nodig heeft. Zo zorgen ze samen goed voor elkaar!

Buurzaam is actief in de stadsdelen Zuid, Amsterdam Buitenveldert en Amsterdam Oost. 

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support