Activiteiten kunnen mogelijk door de corona maatregelen tijdelijk zijn aangepast.
Neem contact op met de organisatie om er zeker van te zijn dat de activiteit plaatsvindt.

De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Leer omgaan met de computer, laptop of tablet

Amsterdam, maandag 13 januari 2020

We doen tegenwoordig steeds meer digitaal, zoals onze bankzaken en financiën. Dan is het handig als je goed met een computer kunt omgaan. Wil je ook beter leren omgaan met je computer, laptop of tablet? Kom dan naar de wekelijkse training de Digitafel van ABC Alliantie Welzijn!

Uitleg door deskundige vrijwilligers
Je kunt deze training op twee locaties volgen: Huis van de Buurt de Klinker (donderdag van 10.00 tot 12.00 uur) of Buurtcentrum De Havelaar (woensdag van 14.00 uur tot 16.00 uur). Deskundige vrijwilligers uit de buurt leggen je uit hoe je bijvoorbeeld met een muis of een toetsenbord kunt omgaan. Bij hen kun je ook terecht als je niet weet hoe je een e-mail stuurt, hoe je informatie op het internet kunt opzoeken of hoe je een brief schrijft. Per keer betaal je een vrijwillige bijdrage van 0,50 euro.

Computer mee!
Deze training heeft nog plaats voor buurtbewoners die aan hun digitale vaardigheden willen werken. Ervaring is niet vereist; iedere buurtbewoner is van harte welkom. Lees voor meer informatie en aanmelden het project `digitafel - leren omgaan met de computer/laptop/tablet` op deze site. En loop een keertje binnen bij deze gezellige en leerzame activiteit!

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support