Activiteiten kunnen mogelijk door de corona maatregelen tijdelijk zijn aangepast.
Neem contact op met de organisatie om er zeker van te zijn dat de activiteit plaatsvindt.

De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Fit en in vorm met bodyshape

Amsterdam, donderdag 9 januari 2020

Begin 2020 fit en in vorm met de bodyshape groepslessen van Combiwel! Iedere vrijdag van 9.00-10.00 uur en van 10.15-11.15 uur kun je meedoen in Huis van de Wijk Het Anker, Jacques Veltmanstraat 427. Iedere volwassene uit Slotervaart Zuid, met en zonder een beperking, is welkom.

Lesopbouw
Iedere les heeft een vaste opbouw: je begint met een warming-up. Vervolgens werk je aan je conditie met een combinatie van spierversterkende en ontspanningsoefeningen. Daarna doe je een serie spierversterkende oefeningen waarbij je zowel je grote als kleinere spiergroepen traint. De lessen sluit je af met een cooling-down, ontspanningsoefeningen voor de spieren en ademhalingsoefeningen.

Je betaalt 30 euro voor tien lessen. Neem gemakkelijk zittende kleding, schone gympen, een handdoek en een flesje water mee. Heb je een beperking? Deze locatie is rolstoeltoegankelijk. Ook is er een gehandicaptentoilet en een lift aanwezig.

Sport ook mee!
Doe ook mee met deze sportieve lessen en leer nieuwe mensen uit Slotervaart kennen. Voor meer informatie en aanmelden kun je contact opnemen met Karin Hagen van Combiwel via 06 – 30 60 19 86. Of vul hiervoor het contactformulier in dat bij het project staat.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support