De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

er is nog iets te doen in coronatijd!

Amsterdam, maandag 7 december 2020

De Regenboog Groep heeft allerlei tips en activiteiten bedacht die je altijd kunt doen. Voor wat leuks kun je altijd nog samen dingen ondernemen. 

Wandelen kan altijd
Alleen of met je maatje, of samen met anderen van de Regenboog.
Ze organiseren wandelen met Dier&Vriend (zie week 44 in de agenda) en ook wordt er gemiddeld iedere maand een stadswandeling georganiseerd door ErOpUit. 

Wandelen+
Vind je wandelen een beetje saai? Vast niet meer met deze extra tips van vrijwilligers van de Regenboog. Maak tijdens je wandeling met je maatje leuke foto`s of een Tiktok-filmpje van je belevenis. Stuur je leukste foto`s of mooie stills gerust op naar ikdoemee@deregenboog.org en als je wilt plaatsen ze die in de ErOpUit-nieuwsbrief.

Geo-caching
Wil je jouw wandeling leuker maken? Wat dacht je van spoorzoeken met je smartphone? Je meldt je gratis aan bij www.geocaching.nl en kunt op zoek naar voorwerpen die anderen op een mooie plek hebben verstopt.

Soundtrack City 
Ook interessant zijn de geluidswandelingen van Soundtrack City. Met je smartphone of mp3, loop je een vaste wandeling terwijl je luistert naar originele verhalen, geluidsfragmenten en liedjes van inwoners van Amsterdam. www.soundtrackcity.nl.

Winterse picknick
Ook een gezellige picknick in de buitenlucht kan bijna altijd. Nou ja, behalve als het regent. Je kunt de picknick heel voordelig houden. Of er zoveel werk van maken als je wilt.

• Maak alles zelf of samen; koffie in de thermoskan, smeer broodjes met wat lekkers erop, bak cup-cakes thuis, pak fruit in, neem plastic bestek mee, etc.

• Zoek een comfortabel bankje uit op een plek vlakbij een oliebollenkraam: de een haalt koffie bij een coffee-to­go of supermarkt, de ander haalt een warme oliebol en een appelbeignet erbij. Dit kan al voor 4 euro per persoon.

Nog meer inspiratie nodig? Kijk dan op deze website voor nog meer activiteiten. 
 
Of mail naar ikdoemee@deregenboog.org
Bellen kan natuurlijk ook: 020 53 17 600.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support