De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Zelf aan de slag met de naaimachine

Amsterdam, maandag 15 april 2019

Heb jij altijd al je eigen kleding of kussenhoezen willen maken? Civic Amsterdam organiseert de Modestudio, waar je gratis aan de slag kunt met een naaimachine. Ook als je nog geen ervaring hebt met de naaimachine ben je van harte welkom.

Iedereen die al eens eerder iets moois heeft gemaakt op een naaimachine weet het: als je eenmaal doorhebt hoe het moet, is het makkelijk én leuk. Met een beetje hulp kan iedereen leren om zelf kleding en accessoires van textiel te maken. Twee keer in de maand kun je op donderdag van 14:00 tot 16:00 bij de Modestudio terecht om zelf aan de slag te gaan.

Stoffen en versiersels
Civic Amsterdam stelt meerdere naaimachines en verschillende materialen beschikbaar om mee te werken. Maar je mag natuurlijk ook je eigen stoffen en versiersels meenemen. Heb je zelf al een naaimachine? Die mag je natuurlijk ook meenemen om op te werken.

Voor wie?
De Modestudio is voor mannen en vrouwen van jong tot oud. Lijkt het je leuk om mee te doen? Op de projectpagina vind je informatie over de locatie en kun je contact opnemen met de organisatie.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support