De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Word administratief medewerker

Amsterdam, donderdag 9 mei 2019

Heb je een psychiatrische achtergrond en ben je op zoek naar werk? Bij De Waterheuvel kun je aan de slag als administratief medewerker. Zij begeleiden je zodat je kunt werken op een voor jou prettige manier.

De Waterheuvel volgt de reguliere werktijden (08.45-17.00 uur). Daarnaast is De Waterheuvel op maandag en donderdag langer open voor het avondeten (tot 19.30 uur). Samen met jou wordt bekeken wat voor jou een prettige werkwijze is; een vast dagdeel of juist niet. De werktijden zijn dus in overleg. 

Gemeenschap van mensen met een psychiatrische achtergrond
De Waterheuvel is een gemeenschap van mensen met een psychiatrische achtergrond die dagelijks samenkomt in een clubhuis aan de Sarphatistraat te Amsterdam. Het clubhuis is er voor én door mensen met een psychiatrische achtergrond. De clubhuisleden houden samen met een aantal stafleden het clubhuis draaiende. Dit leidt tot sociale contacten, steun en zingeving. Het isolement dat vaak samengaat met psychische kwetsbaarheden wordt zo doorbroken. Het clubhuis is ook een plek om te ontdekken wat iemand nog wél kan, in plaats van te focussen op de beperking die iemand heeft.

Administratief werk
Om clubhuis De Waterheuvel zo goed mogelijk draaiende houden, zijn er leden nodig voor de administratie. Hierbij moet je denken aan het verwerken of controleren van de presentielijsten op de computer en het opmaken van facturen. Dit is een mooie manier om (weer) aan het werk te gaan en ervaring op te doen. Bij De Waterheuvel kun je bovendien zijn wie je bent. Het is een mooie plek om sociale contacten, steun en zingeving te vinden. 

Aarzel niet en solliciteer bij De Waterheuvel via deze pagina!

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support