De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

werken op de stadsboerderij

Amsterdam, donderdag 17 oktober 2019

Ben je op zoek naar een zinvolle en gezellige dagbesteding in de buitenlucht? Dan kun je aan de slag bij Stadsboerderij Osdorp, een dagbesteding en samenwerkingsproject van Stichting de Volksbond Amsterdam en Stichting Streetcornerwork.

Stadsboerderij Osdorp is een plek die door vele buurtbewoners wordt bezocht. Deze dagbesteding is bedoeld voor mensen die dak- of thuisloos zijn, een psychische beperking hebben of kampen met een verslavingsproblematiek. In overleg met de eigenaar van de boerderij voer je op gestructureerde wijze tuin- en groenwerkzaamheden uit en doe je technische en opruimklussen. Dit doe je van op dinsdag tot en met donderdag van 10.00 tot 15.00 uur aan Botteskerksingel 30b in Osdorp. Vanaf 9.00-10.00 uur is de inloop. Verder zijn er tussendoor pauzes en tussen de middag eet je een gezamenlijke lunch.

Afleiding en dromen verwezenlijken
Stichting de Volksbond Amsterdam en Stichting Streetcornerwork willen je met het werk op de stadsboerderij een zinvolle dagbesteding bieden, die qua inhoud, eisen en structuur aansluit bij je mogelijkheden en belevingswereld. Het werk geeft je een dagritme, het leidt af van je zorgen, je doorbreekt je sociaal isolement en leert er sociale vaardigheden door. Ook biedt het je mogelijkheden om dromen te verwezenlijken en om je talenten te ontdekken. Je bespreek verder regelmatig je (persoonlijke) doelen en waar mogelijk word je richting een passende werkplek begeleid.

Meer informatie
Val je onder de doelgroep of ken je iemand die hieronder valt? Lees dan voor meer informatie het project ‘Stadsboerderij Osdorp’. Voor vragen over deze dagbesteding, vul het contactformulier in dat bij dit project staat.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support