De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Werken in de spoelkeuken

Amsterdam, maandag 13 mei 2019

De medewerkers van Restaurant Freud hebben een psychiatrische, detentie of verslavingsachtergrond. Heb je ook een afstand tot de arbeidsmarkt? Misschien is werken bij Restaurant Freud iets voor jou.

De functie is voor minimaal twee dagdelen per week. Je krijgt een vergoeding van € 1 per uur. Het is lichamelijk werk, dus je moet fysiek gezond zijn. De intake, evaluatie en begeleiding worden verzorgd door een trajectbegeleider. Na het intakegesprek kun je een proefdagdeel meelopen. Per persoon wordt het niveau en tempo van het leer-werk-ritme bepaald.

Een bijzonder restaurant
Bij Restaurant Freud bereiden mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt met passie de gerechten en bedienen je vol trots. Bij Restaurant Freud worden mannen en vrouwen met een psychische kwetsbaarheid begeleid. Wekelijks worden er 65 mensen geholpen om weer in hun ritme te komen en hun eigen weg terug naar werk te vinden. 

Momenteel is er vraag naar iemand voor de spoelkeuken. Kun je goed aanpakken en vind je het leuk om samen te werken? Dan is deze functie wat voor jou. Als medewerker spoelkeuken ben je verantwoordelijk voor het goed schoonhouden van de spullen in de keuken en voor de afwas vanuit het restaurant. De spoelkeuken is een belangrijk onderdeel van het restaurant. Zonder de spoelkeuken loopt alles in het honderd. 

Heb je interesse in deze functie? Ga dan naar de informatiepagina en solliciteer!

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support