De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Wandelen in het Flevopark

Amsterdam, maandag 5 augustus 2019

Speciaal voor mensen met geheugenproblemen organiseert Zorggroep Amsterdam Oost een wekelijkse wandeling in het Flevopark. Hierbij is altijd professionele begeleiding aanwezig.

De wandeling vindt elke woensdag plaats en start om 13.45 uur. De kosten bedragen € 1,50. Dit wordt besteed aan extra`s rondom feestdagen en verjaardagen. Het is belangrijk dat de deelnemer zelfstandig kan lopen (met rollator) of met begeleiding. 

Contact met anderen
Veel ouderen hebben een lichamelijke of cognitieve beperking. Daardoor hebben ze behoefte aan structuur en een veilige en vertrouwde plek waar men anderen kan ontmoeten, maar waar ook professionele begeleiding aanwezig is. Zorggroep Amsterdam Oost (ZGAO) zorgt voor deze begeleiding. Er is altijd een verzorgende aanwezig om gezondheidscalamiteiten professioneel en deskundig te benaderen. 

Samen wandelen
De wandeling gaat door het Flevopark en duurt ongeveer drie kwartier. De wens van de bezoeker staat voorop bij het samen functioneren en uitvoeren van een activiteit in een groep. De bezoekers worden benaderd als mens met verschillende mogelijkheden en interesses. Hierbij wordt rekening gehouden met lichamelijke of cognitieve beperkingen. Wil je meedoen met de wandelclub van ZGAO en zo genieten van het mooie weer? Ga dan naar de pagina van deze activiteit en meld je aan!
 

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support