De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Vind leuk vrijwilligerswerk

Amsterdam, maandag 20 mei 2019

Vrijwilligerswerk draagt bij aan je persoonlijke ontwikkeling en geeft voldoening. Vrijwilligers Centrale Amsterdam (VCA) helpt je tijdens een persoonlijk gesprek vrijwilligerswerk te vinden dat bij jou past.

Voorbereiding op betaald werk
Door vrijwilligerswerk doe je - in een veilige en laagdrempelige omgeving - nieuwe ervaringen op, leer je nieuwe mensen kennen en bouw je aan je cv. Op die manier kan het een mooie voorbereiding zijn op (weer) betaald werk. Vrijwilligers Centrale Amsterdam (VCA) heeft meer dan 1500 verschillende vrijwilligersklussen in hun database. Kies iets dat je aanspreekt en bij je past! 

Hulp bij het vinden van geschikt vrijwilligerswerk
VCA helpt je graag bij het vinden van leuk en zinvol vrijwilligerswerk in Amsterdam, dat aansluit bij jouw talenten, wensen en agenda. Je kunt zelf zoeken in de online vacaturebank (met meer dan 1500 vrijwilligersklussen in heel Amsterdam) of je kunt een afspraak maken voor een persoonlijk gesprek op één van hun locaties. Tijdens een gesprek krijg je meer informatie, kijken en denken de mensen van VCA graag met je mee, en bemiddelen zij je, indien gewenst, meteen naar een geschikte vrijwilligersplek in Amsterdam.

Een adviesgesprek duurt maximaal een uur en vindt plaats op een moment en locatie naar keuze. Neem contact op met VCA om een afspraak te maken, zodat je straks aan de slag kunt met leuk vrijwilligerswerk. Contactinformatie van VCA vind je op de pagina van deze activiteit.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support