De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Verken je muzikale stem met stemimprovisatie

Amsterdam, donderdag 11 april 2019

Jij kunt niet zingen? Natuurlijk wel! Tijdens de cursus stemimprovisatie van Dynamo ben jij je eigen instrument. Je leert je stem verkennen zoals je nog nooit eerder hebt gedaan.

Tijdens de cursus leer je dat je lichaam, stem en horen en voelen met elkaar verbonden zijn. Door te improviseren met beweging en je eigen stem, laat je je creativiteit de vrije loop. Emoties en gevoelens komen naar boven en vormen de basis van je bewegingen en zang. Roepen, fluisteren, zingen, alles is geoorloofd.

Improviseren
Improviseren is iets doen zonder daar van te voren over na te denken, zonder plan. Tijdens de stemimprovisatie doe je dan ook wat op dát moment goed voelt en wat er in je op komt. Improviseren is bevrijdend, maar voor veel mensen ook een beetje eng. Tijdens de cursus leer je loslaten. Samen in de groep zoek je elkaars klanken op.

Meedoen?
Lijkt het je leuk om jezelf en je stem op deze manier te leren kennen? Op de cursus zijn zowel mannen als vrouwen welkom en is gericht op volwassenen en senioren. De cursus vindt wekelijks plaats op maandagmiddag van half vier tot vijf uur in Buurtcentrum Oosterpark. Op de projectpagina vind je meer informatie en contactgegevens.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support