De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Toneelspelen bij Theater LeBelle

Amsterdam, woensdag 17 april 2019

Droom jij ervan om op het toneel te staan en heb je een verstandelijke beperking? Bij Theater LeBelle van Cordaan krijg je dans- en theaterles van kunstdocenten. Ontdek de acteur of actrice in jezelf en meld je aan voor deze expressieve dagbesteding!

Op maandag tot en met woensdag van 9.30 uur tot 16.30 uur werk je in een groep van 14 deelnemers aan voorstellingen, locatie theater, inclusie projecten en workshops. Dit gebeurt in deze theaterwerkplaats aan de Ferdinand Bolstraat 321. Samen ben je professioneel bezig met toneelspelen. Je krijgt les in stemvorming, mime, drama, dans en improvisatie. Dat gebeurt onder leiding van professionele mensen op theatergebied die kennis hebben van theatertechnieken en van mensen met een verstandelijke beperking begeleiden.

Vier theatervoorstellingen per maand
Theater LeBelle speelt per maand ongeveer vier voorstellingen voor publiek in en om Amsterdam, soms ergens anders in Nederland of zelfs in het buitenland. Theater maken bij deze theaterwerkplaats is dus echt een avontuur!

Meld je aan
Leer acteren van professionals en sluit je aan bij deze gezellige theaterwerkplaats. Lees voor meer informatie en aanmelden de activiteit ‘theater maken’ op deze website.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support