De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Tai Chi les voor kinderen

Amsterdam, maandag 28 januari 2019

Bij Tai Chi maak je langzame vloeiende bewegingen. Dat heeft een positief effect op je lichaam en geest. Voor kinderen is Tai Chi heel geschikt. Ook kinderen met een beperking kunnen de lessen volgen.

De lessen zijn geschikt voor kinderen met een lichamelijke beperking. Woensdagmiddag van 14.30 tot 15.30 uur is er een groepsles. Op werkdagen is in de ochtend mogelijkheid voor individuele begeleiding. Bij genoeg animo kan er op deze ochtenden ook een groepsles worden gegeven. De kosten zijn € 15 per uur.

Meer spierkracht en lichaamsbewustzijn
Bij Tai Chi beweeg je langzaam je lichaam in combinatie met een ontspannende, diepe ademhaling. Tai Chi wordt staand beoefend maar je kunt ook zitten. De bewegingen worden afgewisseld met rustige bewustzijnspelletjes en creatieve bezigheden. Door de bewegingen worden lichaamsbewustzijn, coördinatie, zelfvertrouwen, kracht en balans vergroot. Tai Chi bevordert de creativiteit en het concentratievermogen. Het helpt kinderen om rustig te worden.

Kinderen die door lichamelijke klachten niet vrij met hun lichaam kunnen bewegen hebben veel baat bij Tai Chi en Qigong. De fijne rustige bewegingen helpen bij de stabiliteit van gewrichten en om de spierkracht en coördinatie te vergroten. Wil je jouw kind kennis laten maken met Tai Chi? Meld je dan aan voor deze activiteit!

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support