De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Stoelyoga bij een fysieke beperking

Amsterdam, donderdag 7 februari 2019

Yoga is goed voor je lichaam en geest. Als je een fysieke beperking hebt, zijn de bewegingen (te) moeilijk om te doen. Daarom is er Stoelyoga. Dit is makkelijker om te doen en geschikt als je een fysieke beperking hebt.

Stoelyoga wordt gegeven bij Yogastudio JYO op dinsdagochtend van 11.00 - 12.15 uur. Een losse les kost 16 euro. Een kwartaalabonnement kost 156 euro. Je kunt ook een proefles doen voor 16 euro. 

Bij yoga op de stoel stretch je en maak je kleine bewegingen, terwijl je zit op de stoel. Hierdoor is het geschikt voor als je een fysieke beperking hebt. Bijvoorbeeld bij slijtage aan gewrichten, chronische klachten, rolstoelgebruik of na een operatie. Stoelyoga heeft veel voordelen. Het vitaliseert, ontspant bij stress, stimuleert je immuunsysteem, geeft rust en ruimte, verbetert je concentratie en coördinatie, versterkt je fysieke en mentale kracht en voorkomt verdere slijtage.

Tijdens een Stoelyogales is ook aandacht voor ademhalingsoefeningen, meditatie, klankheling, visualisatie en affirmatie. Hierdoor voel je je zowel lichamelijk als geestelijk beter. Ben je geïnteresseerd in Stoelyoga? Bekijk hier meer informatie en geef je op voor een proefles.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support