De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Sport-, spel- en informatieochtend voor zorgintensieve kinderen

Amsterdam, vrijdag 5 juli 2019

Ben je ouder van een kind (tot 18 jaar) dat intensieve zorg nodig heeft en woon je in Nieuw-West? Of vind je het moeilijk om als gezin aan activiteiten deel te nemen? Kom dan naar de sport-, spel- en informatieochtend van de gemeente Amsterdam op zaterdag 13 juli!

Tijdens deze middag kunnen jij en je kind samen kennismaken met verschillende (beweeg)activiteiten, zoals Beter Judo met Tycho van der Werff en Sportbuurwerk onder leiding van Scriandri. Je bent tussen 10.00 en 12.30 uur van harte welkom bij Sportcentrum Reade aan de Doctor Jan van Breemenstraat 2.

Beweegplezier voor het hele gezin
Naast kennismaken met verschillende (beweeg)activiteiten kun je vragen stellen aan de aanwezige professionals over het beweegaanbod voor kinderen met een beperking en over (mantelzorg-)ondersteuning. Ook hoort de gemeente graag waar je behoefte aan hebt. Broertjes en zusjes zijn deze ochtend ook welkom om aan de activiteiten deel te nemen.

Doe mee!
Maak ook kennis met leuke activiteiten voor je kind en je gezin. Meld je voor woensdag 10 juli aan bij Jolijn den Ouden via J.den.ouden@amsterdam.nl of 06-304 609 32.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support