De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Soos voor blinden en slechtzienden

Amsterdam, maandag 2 december 2019

Stichting Blinden-Penning organiseert elke woensdagmiddag een soos voor mensen met een visuele beperking. Een ideale gelegenheid om in contact te komen met lotgenoten en een leuke middag te hebben!

De soos is elke woensdag van 13.45 tot 15.45 uur. De locatie is Activiteitencentrum Stichting Blinden Penning aan het Baron G.A. Tindalplein. Er zijn geen kosten verbonden aan de soos.

Gezellige middag met lotgenoten
Heb je een visuele beperking en behoefte aan contact met lotgenoten? Kom dan eens langs bij de soos van Stichting Blinden-Penning. De soos is een ontmoetingsplek voor blinden en slechtzienden. Tijdens de soos kun je gezellig kletsen met lotgenoten onder het genot van een kopje koffie. Je kunt ook spelletjes spelen, zoals klaverjassen, sjoelen, scrabble, rummikub en domino. Kortom, genoeg om er een leuke middag van te maken!

Ken of ben je iemand met een visuele beperking? Dan is de soos van Stichting Blinden Penning een aanrader. Schroom niet en kom gezellig eens langs! Meer info vind je op de pagina van deze activiteit.


Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support