De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

showdown: sporten met een visuele beperking

Amsterdam, dinsdag 27 augustus 2019

Heb jij een visuele beperking en ben je op zoek naar een leuke sport? Kom dan showdown spelen bij de Amsterdamse Spoorweg Sport Vereniging (ASSV) in Duivendrecht.

Showdown is een sport voor mensen met een visuele beperking waarbij je alleen je armen en je oren voor nodig hebt. Elke woensdagavond van 19.00 tot 22.00 uur ben je van harte welkom aan de Ouderkerkerlaan 10, Duivendrecht.

Scoren met je oren
Bij showdown speel je met een bal met een belletje erin op lange wedstrijdtafels. Met een speciaal batje probeer je de bal in het doel van je tegenstander te slaan. Puur op je gehoor. Lukt dat? Dan scoor je 1 punt. Met 11 punten win je een set. Vaak bestaan wedstrijden uit één set. Maar tijdens de nationale competitie wint degene die het eerst twee sets wint.

Ontdek of showdown iets voor jou is
Sporten en bewegen is gezond. Als je een visuele beperking hebt kan het lastig zijn een sport te vinden die bij je past. Kom een keer langs op woensdagavond en ontdek of showdown iets voor jou is. De kosten zijn 75 euro per jaar. Er is groepsbegeleiding aanwezig en de ruimte is rolstoeltoegankelijk. Meld je snel aan. Misschien ben jij wel een showdowntalent!

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support