De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Restaurant Freud zoekt medewerker spoelkeuken

Amsterdam, donderdag 7 november 2019

Snelle afwassers opgelet! Roads BV zoekt een enthousiaste medewerker spoelkeuken voor haar Restaurant Freud aan de Spaarndammerstraat 424 in Amsterdam. Werkdagen zijn van maandag t/m zondag; het aantal dagdelen en de werktijden gaat in overleg.

Kans om horeca-ervaring op te doen
Voor deze arbeidsmatige dagbesteding krijg je 1 euro vergoeding per uur en, belangrijker, doe je werkervaring op in een gezellig team. Restaurant Freud is een leerwerkbedrijf waar je werkervaring in de horeca kunt opdoen. Heb je altijd al in de horeca willen werken? Dan ben je bij Freud aan het goede adres.

Dit ga je doen
Je bent verantwoordelijk in de afwas voor onder andere het servies, bestek en keukengerei. De vuile afwas spoel je eerst voor, dan doe je het door de machine, die doet veel werk voor jou en daarna droog je af. Tenslotte zorg je ervoor dat het op de juiste plek komt binnen het Restaurant. Zonder jou kan het eten niet op de borden en krijgen de gasten geen eten geserveerd. In de avond werk je vaak samen met een andere afwasser en overdag meestal zelfstandig.

Weken onder begeleiding
Je begint bij Freud door drie keer proef te draaien. Samen met de werkbegeleider wordt gekeken naar je mogelijkheden en wensen. Je maakt met hem afspraken over wat je gaat doen. Je wordt begeleid bij het keren van het horecavak en van algemene vaardigheden die bij werken horen. Bijvoorbeeld samenwerken met anderen, structuur brengen in de dag, taken verdelen en natuurlijk werken aan je toekomst.

Op basis van je talenten wordt een plan gemaakt dat jij en je werkbegeleider volgen en evalueren met Talent Ontwikkel Gesprekken (TOG). Als je een horeca-opleiding wilt volgen, verzorgt Roads ook je studiebegeleiding.

Wil je aan de slag?
Meld je dan snel aan via het contactformulier bij deze vacature. Wie weet maak jij dan binnenkort deel uit van het gezellige Freud-team!

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support