De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Ontwerp websites voor klanten

Amsterdam, donderdag 28 maart 2019

Heb je ervaring met het ontwerpen en bouwen van websites of vind je het leuk om dit te leren? Webbureau Amsterdam van SCIP geeft jou de kans om werkritme op te bouwen en ervaring op te doen.

Voor deze activiteit is het belangrijk dat je kennis hebt van computerprogrammatuur en apparatuur of bereid bent dit te leren. Je ondersteunt collega’s met een achtergrond in de psychiatrie of verslavingszorg door het creëren van een veilige en prettige samenwerkingsomgeving. Je bent minimaal twee dagdelen van vier uur beschikbaar. Je krijgt een vergoeding van € 1 per uur en een lunch. 

Doe ervaring op als webdesigner
Vind je het leuk om websites te ontwerpen of te bouwen? Dan is werken als webdesigner bij Webbureau Amsterdam iets voor jou. Je werkt mee aan de ontwerpen van websites voor klanten. Je leert met verschillende open source fotobewerkings- en ontwerpprogramma`s te werken. Als je het leuk vindt, kun je ook leren met HTML5 en CSS websites te bouwen. Bij het Webbureau wordt gewerkt met opensource grafische programma`s zoals GIMP en Inkscape. Verder zijn er verschillende code-editors beschikbaar, zoals Sublime en Komodo edit om in te coderen. 

Bij SCIP werkt een aantal mensen een achtergrond in de psychiatrie of verslavingszorg. Het is niet nodig dat je zelf uit deze doelgroep komt. Het is wel belangrijk dat je interesse en affiniteit hebt met het samenwerken met mensen uit deze doelgroep.

Ga voor meer info en contact opnemen voor deze functie naar de informatiepagina

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support