De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Muziekworkshop voor moeder en kind

Amsterdam, maandag 1 april 2019

Stimuleer de sociale vaardigheden en taalontwikkeling van je kind met de muziekworkshop van Vrouw en Vaart. In de les zing en beweeg je samen met de groep op de muziek.

De lessen vinden plaats op vrijdag van 10.00 tot 11.00 uur. Voor tien lessen betaal je €30. De locatie is bij Vrouw en Vaart. 

Unieke workshop voor kinderen tussen twee en vier jaar
Tijdens de workshop worden een uur lang de taal en sociale vaardigheden van je kind geprikkeld met muziek. De lessen zijn bedoeld voor kinderen tussen twee en vier jaar. Een les bevat verschillende aspecten. Muziek, zang en beweging komen ruimschoots aan bod. Herhaling van liedjes en activiteiten zijn belangrijk, maar er zal elke les ruimte zijn voor nieuwe inbreng. Je mag zelf muziek meenemen die indien mogelijk in het lesprogramma zal worden verwerkt. 

Elke week ontmoet je andere moeders in een ongedwongen sfeer. Na de workshop kun je gezellig bijpraten met een kopje koffie, thee of een glaasje frisdrank. De workshops zijn kortom een leuke ervaring voor je kind en jouzelf! Wil je meedoen? Neem dan contact op om je aan te melden!

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support