De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

museumbezoek met andere senioren

Amsterdam, maandag 14 oktober 2019

Wil je graag een museum bezoeken, maar lukt je dit niet meer alleen of ga je liever met een groep? Dynamo organiseert elke laatste maandag van de maand een museumuitje voor senioren. Kom mee en krijg ook een rondleiding door een expert!

Om 11.00 uur kun je inlopen bij Kinderboerderij De Werf, Archimedeslaan 59. Daar kun je voorafgaand aan het museumbezoek voor 2,50 euro lunchen. De groep vertrekt met gezamenlijk vervoer om 13.30 uur van Kinderboerderij De Werf, Archimedeslaan 59. Om 16.30 uur ben je weer terug.

Voor het vervoer en de museumentree betaal je 10 euro per keer. Iedere senior kan mee; er is altijd geschikt vervoer van en naar de kinderboerderij. Zo is het vervoer rolstoelvriendelijk, net als de musea die deze groep bezoekt. Ook mensen met een rollator kunnen mee.

Iedere keer een ander museum
Elke maand wordt er een ander museum bezocht. Zo staat op 28 oktober een bezoek aan het Verzetsmuseum gepland en kun je op 25 november een bezoek brengen aan De Nieuwe Kerk. In de musea krijg je altijd een rondleiding door een specialist langs de mooiste stukken. De rondleiding is speciaal voor deze groep en het tempo is hier dus ook op aangepast.

Ga ook mee!
Ben je ook geïnteresseerd in kunst en cultuur? Ga ook mee en geniet van een gezellige groep en mooie musea! Aanmelden is verplicht en kan via museummiddag@gmail.com of via het contactformulier bij dit project.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support