De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Moderne dans voor senioren

Amsterdam, dinsdag 3 september 2019

De slow flow lessen van Dance Connects zijn toegankelijk voor iedereen, ook voor mensen die minder mobiel zijn. Er wordt gedanst in een ontspannen sfeer, waaraan iedereen op eigen niveau kan deelnemen.

De lessen worden op maandag- en dinsdagochtend van 11.00 tot 12.00 uur aangeboden. Je kunt een gratis proefles nemen, daarna betaal je €4 per les. Als je een Stadspashouder met groene stip bent kun je gratis deelnemen. De locaties zijn Eben Haëzer en het Menno Simonszhuis. 

Gevarieerde danslessen voor iedereen
De slow flow les is een gevarieerde les die makkelijk is te volgen. Je kunt zowel staand als zittend meedoen. Er wordt gedanst in een ontspannen sfeer. Hierbij is aandacht voor houding, ritme, beweging en creativiteit. Je leert je te concentreren op je lichaam, je adem en het ritme van de beweging. Je kunt ook vrij dansen en zelf improviseren. Er worden verschillende muziekstijlen gebruikt waardoor er veel afwisseling is. De les is bij uitstek geschikt voor mensen die minder mobiel zijn, maar de lessen zijn toegankelijk voor iedereen. 

Dansen met verminderde mobiliteit
Gaat het bewegen niet meer zo soepel? Dan is de slow flow les iets voor jou. De lessen zijn namelijk gericht op senioren met verminderde mobiliteit. De activiteit is dementievriendelijk. Er wordt als groep gedanst, maar er is ook veel aandacht voor 1-op-1 contact. Iedereen kan meedoen op zijn of haar eigen niveau en er is extra begeleiding aanwezig op de locatie. 

Lijkt het je leuk om mee te dansen bij Dance Connects? Meld je dan aan voor deze swingende activiteit!

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support