De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Leerwerktraject rondom digitale fabricage

Amsterdam, maandag 18 februari 2019

Vind je het leuk om dingen te maken en houd je van nieuwe technologie? Bij Cre8 leer je 3d-printen, lasersnijden en vinylsnijden. Zo ontdek je je talenten. Het traject is bedoeld voor Amsterdamse jongeren.

Je begint met een vrijblijvende introductieweek, waarin je kennismaakt met creatieve technieken, computerprogramma’s en de machines. Als er na deze week een match is, volgt een oriëntatieperiode van twee weken. Daarna beslis je samen met Cre8 of je verder gaat aanhaken en meedraaien bij CRE8.

Een klein fabriekje
Bij CRE8 leer je in de computer een 3D of 2D tekening te maken, die je met speciale apparaten uitprint of uitsnijdt. Cre8 heeft namelijk allerlei 3D printers, lasersnijders en plotters in onze werkplaats staan. Daarmee worden opdrachten voor klanten uitgevoerd en eigen producten gemaakt. Eigenlijk is Cre8 een klein fabriekje midden in Amsterdam!

Mooie dingen maken
Cre8 helpt je graag om mooie dingen te maken, maar vooral om je interesses en talenten te ontdekken! Je volgt een leerwerktraject/dagbesteding van ongeveer een half jaar. Daarna helpt Cre8 je bij het vinden van een opleiding of baan. Verder krijg je intensieve begeleiding op maat. Daardoor kun je in het traject veel leren en je goed ontwikkelen.

Beginnen je handen al te jeuken of borrelen er al allerlei creatieve ideeën bij je op? Meld je dan aan bij Cre8!

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support