De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Leer werken met de computer

Amsterdam, dinsdag 5 november 2019

Steeds meer zaken moet je via de computer regelen. Daarnaast is werken met de computer ook gewoon leuk. Cybersoek geeft daarom de Basiscursus Computer. Heb jij nog (bijna) nooit met een computer hebben gewerkt? Dan is deze cursus iets voor jou!

Deze cursus is wekelijks op vrijdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur en start op 22 november. Je kunt gratis deelnemen. De locatie is Cybersoek, Timorplein 22.

Verken de digitale wereld
De computer kun je gebruiken voor het regelen van (administratieve) zaken, maar ook voor dingen die je ontspanning geven. Via internet houd je bijvoorbeeld makkelijk contact met mensen die ver weg wonen. Of je gebruikt de computer voor het spelen van games. Kortom, binnen de digitale wereld kun je van alles doen en regelen.

Basis leren van werken met de computer
Als je nog (bijna) geen ervaring hebt met een computer, weet je misschien niet waar je moet beginnen met ermee te leren werken. Dan is de cursus van Cybersoek iets voor jou! In 10 lessen leer je de basis van het werken met een computer. Je leert bijvoorbeeld hoe een muis werkt en wat de functies zijn van de toetsen op het toetsenbord. Verder leer je hoe je een mail met bijlage verstuurt, hoe je een brief kunt opstellen en wat je allemaal met het programma Word kunt doen. Natuurlijk komt ook internet aan bod en leer je hoe je iets online opzoekt. Kortom, na deze cursus kun je al veel doen met de computer!

Aanmelden
Misschien schaam je je een beetje dat je niet goed met een computer kunt werken? Deze cursus is echter helemaal gericht op beginners, dus schroom vooral niet. Als je eenmaal bent begonnen, zul je merken dat je het snel oppikt. Stap de digitale wereld binnen en meld je aan!

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support