De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Leer om te gaan met sociale relaties

Amsterdam, dinsdag 19 november 2019

Relaties met andere mensen zijn voor iedereen belangrijk. Het aangaan en onderhouden van sociale relaties kan best lastig zijn. Herken je dat? Dan is de Libermantraining `Omgaan met sociale relaties` van Roads iets voor jou!

De training is gratis als je deelnemer bent van Roads of binnen de WMO of DBC valt. De locatie is aan het Obiplein. De training wordt gegeven op afspraak. 

Vaardigheden voor het aangaan en onderhouden van relaties
Vind je het lastig om vrienden te maken? Of heb je moeite met het aangaan van een liefdesrelatie? De training van Roads leert je hoe je op een prettige manier relaties met andere mensen kunt aangaan en onderhouden. Alle vaardigheden die je hiervoor nodig hebt komen aan bod. De onderdelen van de training zijn: communicatie vaardigheden, een gesprek aangaan en voortzetten, het aangaan van sociale relaties, mogelijkheden van contact leggen via internet, het onderhouden van sociale relaties en het beoordelen van sociale relaties. 

Speciaal voor mensen met een beperking
Mensen die last hebben van een psychiatrische aandoening hebben vaak moeite een relatie op een prettige manier aan te gaan en te onderhouden. De training van Roads is heel geschikt voor als je je hierin herkent. Tijdens de training ga je voor elk onderdeel DVD kijken, rollenspel doen, hulpmiddelen bepalen, problemen oplossen en doe je een praktijkoefening. De cursus is goed te volgen, ook als je moeite hebt met concentreren en onthouden. De training wordt 2 x per week gegeven. Je ontvangt een werkboek en aan het eind van de training een certificaat. 

Kan jouw sociale leven wel een boost gebruiken? Schroom niet en meld je aan voor de Libermantraining `Omgaan met sociale relaties` van Roads!

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support