De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Kom naar de Tour de Chant Ouderen Songfestival

Amsterdam, woensdag 17 juli 2019

In de zomermaanden toeren deelnemers van het Ouderen Songfestival door de Amsterdamse buurten. Kom kijken. Kom luisteren. Zing en dans mee! Mis het niet op 23 juli in Wijkservicepunt Flevopoort.

Het muziekfestijn vindt plaats op dinsdag 23 juli van 13.00 tot 15.00 uur in Activiteitenruimte Civic Amsterdam, Kramatplantsoen 101 H. De toegang is gratis. 

Het Ouderen Songfestival
Het Ouderen Songfestival is een landelijk muziekfestival. Het bestaat uit twaalf voorrondes in verzorgingshuizen in diverse Nederlandse gemeenten, drie prefinales in de theaters in Houten, Vught en Heerenveen en de Grande Finale in het DeLaMar Theater. Iedereen vanaf 55 jaar mag deelnemen aan het Ouderen Songfestival. 

Tour de Chant
In de zomer toeren deelnemers van het festival door Amsterdamse buurten. Onder begeleiding van pianist Kees van Zantwijk zingen zij van alles: van jazz tot pop, van chanson tot levenslied, van klassieke aria tot populaire meezinger.

Op 23 juli kun je de Tour de Chant gratis bijwonen in de Flevopoort. Mis het niet en geniet mee van dit muziekfestijn! Meer informatie vind je hier

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support