De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Koken voor de eetclub kook-in

Amsterdam, maandag 27 mei 2019

Tweemaal per week wordt er bij het Centrum Robert Koch van HVO-Querido samen avondeten gekookt en gegeten bij de eetclub Kook-In. Vind je het leuk om voor anderen te koken en samen te eten? Doe dan vooral mee!

Het koken en samen eten vindt plaats op maandagen en donderdagen in het Centrum Robert Koch van HVO-Querido. Het duurt van 15.00 tot 19.30 uur. Etenstijd is rond 18.00 uur. Je krijgt een vergoeding van € 1 en kunt gratis van je zelfgemaakte maaltijd genieten.

Kook samen avondeten
Twee keer per week kun je bij het Centrum Robert Koch samen avondeten koken en eten. Vind je het leuk om voor anderen te koken en mee te eten, dan is dat zeker wat voor jou. Je overlegt samen, doet boodschappen, en kookt de maaltijd of helpt daarbij. Na afloop ruim je op en maak je schoon met elkaar. Hierdoor doe je veel ervaring op met keukenactiviteiten. 

Mensen leren kennen
Doordat je samen met anderen werkt, leer je andere mensen kennen. Je vergroot zo bovendien je sociale vaardigheden. Samen genieten van een zelfgemaakte maaltijd is natuurlijk erg gezellig. Het geeft ook veel voldoening als je van een maaltijd kunt genieten die je zelf hebt bereid.

Naast het eten wil men ook nog activiteiten organiseren, zoals bijvoorbeeld een film kijken. Zo heb je een gezellige avond met een leuke groep mensen! 

Vind je het leuk om te koken en samen van een lekkere maaltijd te genieten? Meld je dan aan voor de eetclub Kook-In bij Centrum Robert Koch!

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support