De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Knutselworkshop voor kinderen

Amsterdam, donderdag 28 november 2019

Speciaal voor kinderen organiseert Kinderboerderij de Pijp elke woensdagmiddag een knutselworkshop. Een leuk uitje voor kinderen, waarbij ze lekker creatief bezig zijn. Aan het eind kunnen ze hun werkstuk meenemen.

De knutselworkshop vindt elke woensdagmiddag plaats van 15.00 uur tot uiterlijk 16.30 uur. De locatie is de educatieve ruimte (de schaapskooi) van Kinderboerderij de Pijp. Deze activiteit is bedoeld voor kinderen tussen 3 en 14 jaar. Drie- en vierjarige kinderen moeten worden begeleid door een volwassene. Kom op tijd want vol is vol. 

Een creatief uitje voor je kind
Tijdens de knutselworkshop kunnen kinderen zich heerlijk uitleven op een werkstuk. Er worden dingen gemaakt die in één middag klaar zijn, zodat de kinderen hun werkstukken direct mee naar huis kunnen nemen. De activiteit kan uiteenlopen van het bakken van koekjes tot het knutselen van een cavia uit papier en wol met natuurlijk wiebeloogjes om het af te maken. Alles komt voorbij. Dus kom een keer langs en laat je verrassen! Ouders die het leuk vinden om hun kind te helpen zijn natuurlijk ook van harte welkom. 

Vind je kind het leuk om creatief bezig te zijn of zoek je een leuk uitje voor je kind? Dan is de knutselworkshop van Kinderboerderij de Pijp iets voor jou! Meer info over deze activiteit vind je op de bijbehorende pagina.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support