De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Karatelessen voor kinderen en jongeren

Amsterdam, maandag 21 oktober 2019

Wil je jezelf leren verdedigen? Kom dan naar de karatelessen van ki club.cool in Amsterdam. Hier kunnen kinderen en jongeren op de woensdag van 18.30-19.30 uur en op donderdag van 19.00-20.00 uur beginnerslessen volgen. Doe mee en word ook een karate-tijger!

Kennismaken met de karatebeginselen
Kinderen en jongeren van 5-12 jaar kunnen in de periode 1 september 2019 tot 1 februari 2020 of 1 februari tot 1 juli 2020 karatelessen meedoen aan de karatecursus voor beginners. In de lessen maak je kennis met de grondbeginselen van karate-do, een vorm van zelfverdediging waarbij geen gebruik wordt gemaakt van wapens en betekent letterlijk ‘lege hand’. Dit doe je onder leiding van een ervaren docent. Voor de kinderen van 13 en 14 jaar zijn de lessen op maandag van 18.45-20.15 uur, op woensdag van 19.30-21.00 uur en op donderdag van 19.00-20.30 uur.

Belangrijkste is het plezier in bewegen
Bij ki club.cool draait het vooral om beweegplezier ontdekken. Door de trainingen krijg je een betere conditie, word je leniger en sneller. Ook leer je om jezelf te verdedigen waardoor je niet alleen lichamelijk, maar ook geestelijk sterker wordt. Karate beoefen je op blote voeten, sportschoenen zijn in de karateles niet nodig. Neem sportkleding mee waar je je gemakkelijk in kunt bewegen. Karate beoefen je op blote voeten, sportschoenen zijn in de karateles niet nodig. Ook is het handig om een handdoek mee te nemen om je voeten voor de les te wassen, er zijn douches.

Meld je aan!
Wil jij of je kind graag aan deze karatelessen meedoen? Meld je dan aan via het contactformulier bij het project op deze site. Vermeld daarbij je Stadspasnummer, naam en geboortedatum zodat je gebruik kunt maken van de speciale aanbieding van de Stadspas Kidsgids van de gemeente Amsterdam, speciaal voor kinderen van 0 tot en met 14 jaar. Hierdoor betaal je slechts 10 euro voor de hele periode in plaats van 185 euro.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support