De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

jekuntmeer.nl bestaat 10 jaar!

Amsterdam, woensdag 4 december 2019

Jekuntmeer.nl blaast deze maand 10 kaarsjes uit, want onze `marktplaats voor mogelijkheden` bestaat alweer een decennium. Op Jekuntmeer.nl vind je passend werk, activiteiten, cursussen en ondersteuning waardoor je ook met een (arbeids)beperking mee kunt doen in de maatschappij. Velen gingen je al voor.

Jekuntmeer.nl is dé sociale kaart waarop organisaties (aanbieders) in Amsterdam en omgeving hun aanbod plaatsen en beheren. Zo zie jij in één overzicht al het actuele aanbod in jouw stad. Hierop kun je zelf reageren via het contactformulier of telefoonnummer dat bij het aanbod staat. Je kunt zoeken via het zoekveld of via de filters Leren, Werken, Doen en Hulp op de homepagina.

Bedankt!
Hierbij willen we jou bedanken voor het gebruiken van Jekuntmeer.nl. En uiteraard voor je feedback waardoor we onze sociale kaart verder kunnen optimaliseren. Ook willen we de organisaties en de verwijzers hartelijk bedanken voor het trouw en volledig opvoeren van hun actuele aanbod, evenals de gemeenten die investeren in de doorontwikkeling en het beheer van Jekuntmeer.nl. Bedankt voor het vertrouwen!

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support