De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Internationale dag voor mensen met een beperking

Amsterdam, dinsdag 3 december 2019

Vandaag is het de Internationale dag voor mensen met een beperking. Deze dag is een aanmoediging voor gelijke rechten en kansen voor mensen met een beperking. JeKuntMeer steunt deze dag van harte met een divers en passend aanbod van organisaties in en om Amsterdam, gericht op deze doelgroep. Door dit aanbod kun je ook met een beperking beter meedoen in deze maatschappij.

Herkomst Internationale dag voor mensen met een beperking
In oktober 1992 keurde de Algemene Vergadering van de Verenigde Naties een resolutie goed waarin 3 december tot Internationale Dag van mensen met een beperking werd verklaard. Doel van deze resolutie: om de discussie over mensenmensenrechten en gelijke kansen voor mensen met een beperking op de agenda te houden.

Doe ook mee!

JeKuntMeer is dé sociale kaart in Amsterdam en omstreken waarop je passend aanbod kunt vinden op het gebied van leren, werken, doen en hulp. Denk aan cursussen en workshops, arbeidsmatige dagbesteding en vrijwilligerswerk, mensen ontmoeten tot sporten en ondersteuning bij bijvoorbeeld geldzaken of je administratie. Dichtbij bij jou in de buurt, gratis of tegen een laag bedrag. Neem een kijkje in ons aanbod en doe ook mee!

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support