De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

help om jekuntmeer.nl te verbeteren!

Amsterdam, vrijdag 29 november 2019

Op Jekuntmeer.nl vind je diverse activiteiten voor leren, werken, doen en hulp. Wil jij ons helpen om Jekuntmeer.nl te verbeteren? Vul dan de enquête voor het tevredenheidsonderzoek in en maak kans op een mooie prijs!

Jekuntmeer.nl is dé sociale kaart waar inwoners op kunnen zoeken in een actueel aanbod van activiteiten, cursussen en werk. Het aanbod dat organisaties plaatsen is gericht op mensen voor wie het lastiger is om in de maatschappij mee te doen. Het is daarom belangrijk dat je op Jekuntmeer.nl snel een activiteit vindt die je zoekt.

Jaarlijks voeren wij een tevredenheidsonderzoek uit onder zoekers en aanbieders om de gebruikstevredenheid van Jekuntmeer.nl te optimaliseren. Jouw feedback als websitebezoeker op het gebruik van Jekuntmeer.nl helpt ons enorm bij het verbeteren van de site.

Geef je mening
We stellen je mening zeer op prijs. Vul daarom deze enquête van het tevredenheidsonderzoek in en help zo het gebruik van Jekuntmeer.nl en de vindbaarheid van het aanbod te verbeteren. Als dank voor je deelname zal er een mooie prijs naar keuze verloot worden: een cadeaubon voor Kringloopwinkel De Lokatie, een cadeaubon voor RECYCLE fietsen of een cadeaubon voor een bijzondere rondvaart bij Rederij Lampedusa.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support