De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Gratis concerten in het Vondelpark en bij Eiwerk

Amsterdam, dinsdag 11 juni 2019

De komende tijd kun je genieten van gratis concerten. Donderdag 13 juni kun je in het Vondelpark Openluchttheater genieten van een muziekfestival. Op 23 en 27 juni zijn er Ei-concerten bij Eiwerk.

Het Ritme van de Stad is een gezamenlijk muziekfestival van bands en artiesten van muziekprojecten in de stad Amsterdam. Het vindt plaats op donderdag 13 juni 2019 tussen 16:00 en 20:00 in het Vondelpark Openluchttheater. Bovendien kun je op 23 en 27 juni genieten van Ei-concerten in Muziekcentrum Eiwerk. Deze concerten zijn van 14:00-17:00 uur (zaal open om 13:30 uur). 

Het Ritme Van De Stad
Initiatiefnemers Muziekcentrum Eiwerk en Stichting De Brouwerij slaan de handen ineen met HVO-Querido, het Leger des Heils en Cordaan om te laten zien en horen dat muziek broodnodig is. Meer dan 80 muzikanten treden op als band, collectief, trio of solist. Met Het Ritme van de Stad laten de initiatiefnemers zien dat muziek verbindt. Met deze samenwerking tussen verschillende welzijnsorganisaties in Amsterdam onderstrepen we de onderlinge muzikale saamhorigheid. Wetenschappelijk onderzoek toont inmiddels ook aan dat musiceren het brein, de gezondheid en kwaliteit van leven positief beïnvloedt.

Naast de muziek is er ook een gezamenlijke maaltijd aan lange tafels, verzorgd door de leden van De Brouwerij. Voor een kleine vergoeding kan je samen met de muzikanten en crew genieten van een heerlijke maaltijd tijdens de optredens!

Meer info vind je op de website: https://www.hetritmevandestad.nl/ 

Ei-concerten
Kun je geen genoeg krijgen van muziek? Bij Eiwerk presenteren alle muzikanten en cursisten hun nieuwste materiaal vol funky vibes, rock & roll, bouncy beats en poppy songs.Op 23 juni treden de volgende bands op: The Soul Fields, Airplane Windows, The Pedal Aliens, The Little Green Lights en Eggxperience. Op 27 juni is het de beurt aan de gitaristen, het Ei-koor, de filmers, beatmakers, percussiegroep, singer-songwriters en de bands Home Travels Too & The Rebels!Er zijn drankjes, een hapje en er klinkt vooral heel veel muziek. Vrienden, kennissen en geïnteresseerden - van harte welkom!

Meer info vind je hier: https://www.eiwerk.nl/

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support