De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

g-hockey: doe mee!

Amsterdam, donderdag 12 september 2019

Wil jij net zo goed leren hockeyen als Naomi van Asch en Jeroen Hertzberger? Doe dan mee met de g-hockeytrainingen bij Hockeyvereniging Myra, een sportactiviteit voor kinderen, jongeren en volwassenen van 7-35 jaar met een verstandelijke beperking. Gezelligheid en samen plezier maken staan hierbij voorop.

Iedere zaterdagochtend van 10.00-11.00 uur train je in kleine groepjes op de velden van Myra aan de Sportlaan 35 in Amstelveen. In totaal doen zo’n 40 deelnemers mee aan deze trainingen. Deze beginnen met een gezamenlijke warming-up. Daarna leer je onder begeleiding van de enthousiaste Myra-trainers allerlei hockeytrucjes en -vaardigheden zoals verdedigen, aanvallen en samenspel. De training sluit je af met een partijtje tegen elkaar. Na afloop drink je samen gezellig een drankje in het clubhuis.

Eerst een paar keer meetrainen
Als je nieuw bent speel je eerst drie keer mee. Daarna beslis je in overleg met je trainer of je mee wilt blijven doen en lid wil worden. Je wordt dan eerst trainingslid en eventueel kom je later in een competitieteam. Het seizoen loopt van augustus tot december en van februari tot juni, met uitzondering van de feestdagen.

Hockey mee!
Wil jij ook slimme hockeytrucjes leren in een gezellig en sportief team? Meld je dan aan via het project ‘G-hockey Myra’ op deze website!

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support