De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Fotoclub voor senioren

Amsterdam, donderdag 13 juni 2019

Fotoclub In de Knoop is speciaal gericht op senioren. Vind je fotograferen leuk of wil je hiermee beginnen? Doe dan mee met de fotoclub. Samen ontwikkel je je vaardigheden en maak je de mooiste foto’s.

De fotoclub komt op vrijdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur bijeen. De deelnemersbijdrage is € 2 per keer. De locatie is Huis van de Buurt De Koperen Knoop aan de Van Limburg Stirumstraat. 

Fotografeer ontwikkelingen in de buurt
De deelnemers van de fotoclub maken foto ’s die de ontwikkelingen in de buurt volgen. Hierbij wordt vooral gefotografeerd in de Staatsliedenbuurt, bijvoorbeeld de aanleg van tuinen aan de Jacob Catskade. De directe omgeving komt ook aan bod, zoals het naastgelegen Westerpark. 

Tijdens de bijeenkomsten leer je om technisch goede foto`s te maken. Door gewoon te doen en te bespreken kom je tot betere foto`s. Ook leer je foto`s te maken vanuit het kikker- en vogelperspectief. Dat kan ook met je smartphone.

Volgend seizoen volgen er ook workshops over diverse fotografie onderwerpen. Kortom, als je fotografie leuk vindt kom je bij Fotoclub In de Knoop goed aan je trekken. Meld je snel aan!

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support