De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Eetservice aan huis voor ouderen

Amsterdam, maandag 12 augustus 2019

Speciaal voor oudere (en jongere) buurtbewoners die slecht ter been zijn, niet zelf kunnen koken en niet veel geld te besteden hebben is er de Eetmobiel van ABC Alliantie. Zo krijg je lekker eten aan huis.

Via de Eetmobiel krijg je elke maandag en/of donderdag een maaltijd bezorgd. Voor een driegangenmaaltijd betaal je € 3,50.

Om voor de Eetmobiel in aanmerking te komen, moet je een stadspas met kortingsvignet hebben en woonachtig zijn in de Mercatorbuurt, Jan Maijenbuurt, Hoofdweg richting Postjesweg, omgeving Balboa- of Columbusplein. Verder moet je je van tevoren aanmelden bij Mahmoud. 

Driegangenmenu aan huis
De Eetmobiel is een initiatief van ABC Alliantie en Stichting Gemengd Platform Bewoners (GPB). Hierbij brengt Mahmoud eten aan huis bij oudere bewoners in de Baarsjes. De Eetmobiel is bedoeld voor oudere (en jongere) buurtbewoners die slecht ter been zijn, niet zelf kunnen koken en niet veel geld te besteden hebben. Het driegangenmenu wordt klaargemaakt in de keuken van Tagerijn door Mahmoud, Habiba, Fatima en Fayza. De maaltijden worden vooraf bekendgemaakt. Bekijk ook het leuke filmpje over de Eetmobiel.


Kun je niet zelf koken? Dan is de Eetmobiel iets voor jou. Meld je aan via de informatiepagina.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support