De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

een kijkje nemen bij Werkleerschool Amsterdam

Amsterdam, maandag 11 maart 2019

In samenwerking met het ROC van Amsterdam en Stichting De Waterheuvel organiseert de Werkleerschool Amsterdam een open dag. Op woensdag 10 april tussen 10.00 en 15.00 uur ben je van harte welkom.

Praktijkopleidingen
De werkleerschool biedt verschillende praktijkopleidingen op MBO-niveau voor mensen die wat extra ondersteuning nodig hebben. Bijvoorbeeld omdat ze op psychisch of sociaal gebied niet helemaal mee kunnen komen op het regulier onderwijs. De klassen zijn klein, ongeveer 15 deelnemers per les en er is veel ruimte voor individuele begeleiding.

Kennismaken
Op de open dag maak je kennis met de docenten en met deelnemers die momenteel een opleiding volgen. Zij helpen je ontzettend graag om te ontdekken of een opleiding bij de werkleerschool iets voor jou is. Door de dag heen zijn er vier presentaties met informatie over de verschillende opleidingen die Werkleerschool Amsterdam aanbiedt. De opleidingen Entree opleiding assistent horeca, facilitair & koken (niveau 1), Gastheer/vrouw (niveau 2) en Facilitair medewerker hospitality & events (niveau 2) starten na de zomervakantie. De koksopleiding (niveau) start in februari 2020.

Kosten en erkende leerbedrijven
Als je een opleiding doet bij Werkleerschool Amsterdam ga je één dag in de week naar school. De rest van de week ga je in de praktijk aan de slag bij een erkend leerbedrijf. Voor jou als cursist is de opleiding gratis, het leerbedrijf waar je aan de slag gaat betaalt jouw opleiding en krijgt dit vanuit subsidie weer terug. Tijdens de open dag krijg je uitgebreid informatie over erkende leerbedrijven en overige kosten.

Aanmelden
Ben jij benieuwd of een opleiding van Werkleerschool Amsterdam iets voor jou is? Stuur een e-mail naar Werkleerschool Amsterdam om je aan te melden voor de open dag. Wil je liever niet alleen komen? Je familie, vrienden en begeleiders zijn ook van harte welkom.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support